Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft Çalışanları 2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı

 

Sisoft 2014 yılı değerlendirme toplantısı Teb Dora Otel'de Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Nejat Çakmak'ın açılış konuşması ile başladı. Çakmak, açılış konuşmasında dünden bugüne Sisoft'un gerçekleştirdiği projeler ve başarılardan, yeniliklerden, kullanılan yeni teknolojilerden, gelecek planlarından, ulusal ve Uluslar arası hedeflerinden bahsetti.

Açılış konuşmasının ardından personellerimize Elektronik Belge Yönetim Sistemi  ve Merkezi yapıda HBYS konulu eğitimler verildi.
 
Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Ömer Siso yaptığı konuşmada dünden bugüne gerçekleştirmiş olduğumuz projeler ve başarılarımızdan, yeniliklerimiz, yeni teknolojilerimiz, gelecek planlarımız ve hedeflerimizden bahsetti. Özellikle Merkezi yapının dağıtık yapı ile kıyaslandığında çok daha sağlıklı ve kontrollü bir denetim sağlanabildiğini, şuanda 7 ilde merkezi yapıda çalıştığımızı bu sayıyı 2015 yılında çok daha arttıracağımızı ve özellikle Uluslararası yatırımlarımızı da hızlandırarak Sisoft’u Ulusal ve Uluslararası arenada çok daha iyi yerlere taşıyacağımızı vurguladı.
 
Eğitim sonrasında Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri çalışanları yılın yorgunluğunu TEB Dora Otel Balo Salonunda gerçekleştirilen akşam yemeği ile attı.

(28.12.2014)