Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft Sağlık Bilişimi Kongresi'nde

     Sağlık Bilişimi Sektöründeki tüm paylaşları bir araya getirerek bu alanda bir ivme yaratmak, aynı zamanda CeBIT Bilişim Fuarı gibi Avrasya’nın 1 numaralı bilişim teknolojileri platformunda ticari bağlantılar kurmak ve geleceğin bilişim sektöründen beklentileri gündeme taşımak amacıyla organize edilen Sağlık Bilişimi Kongresi, sağlık bilişimi alanında faaliyet gösteren tüm firmaların, gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüm sağlık yöneticileri ve çalışanların katılması gereken bir kongre olarak öne çıkmaktadır.
 
     Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde CeBIT ile eş zamanlı düzenlenecek olan Sağlık Bilişimi Kongresi’nde Dijital Hastane Uygulamaları Oturum Sponsoru olarak yer alacak. Sisoft Genel Müdürü Ömer Siso, 12 Eylül Cuma günü Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Dr. Zafer Çukurova’nın moderatörlüğünü yapacağı Dijital Hastane Uygulamaları konulu panelde Dijital Hastane Uygulamaları konulu sunumunu gerçekleştirecek.
 
     Sisoft'un yeni nesil web-tabanlı yazılımları, bulut teknolojisi ürünleri ve mobil uygulamaları, Sisoft standında sağlık profesyonellerini bekliyor olacak.
 
(06.09.2014)