Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft HIMSS 2015 Chicago’da

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da HIMSS ABD Konferansı ve Sergisine katılan HIMSS Platin Kurusal Üyesi Sisoft, 12-16 Nisan 2015 tarihleri arasında Chicago McCormick Place A holünde bulunan 3041 numaralı standında sağlık bilişimi uzmanlarını ve bu alandaki profesyonelleri ağırladı.

 
Sağlık Bilişimi alanında 1200 üzerinde faaliyet gösteren global aktörlerin yer aldığı etkinlikte Sisoft da uluslararası standartlara uygun yazılımlarıyla 5. kez ABD HIMSS fuarında yer aldı.
 
Sisoft standını T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sağlık Proje Geliştirme Daire Başkanlığı Standart Geliştirme ve Proje Geliştirme Daire Başkanı Şahin Aydın, Stok Takip ve Analiz Daire Başkanı Eczacı İrem Mühürcü ve Türk Telekom yetkilileri ziyaret etti. Ayrıca HIMSS Türkiye Ülke Direktörü Dr. Korhan An ve HIMSS Europe Vice-President Christina Roosen ziyaretçiler arasındaydı.
 
HIMSS Annual Conference & Exhibition, dünyanın dört bir yanından 30.000’den fazla sağlık bilişimi profesyoneli, doktor, yönetici ve tedarikçisini Chicago’daki etkinlik kapsamında bir araya getirmeyi başardı. Önümüzdeki yıl HIMSS Annual Conference & Exhibition Nevada Eyaleti’nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek. Sisoft 458 numaralı standında önümüzdeki yıl da HIMSS ABD’de yer alacak.
(17.04.2015)