Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft EuroAsia SPI 2015’de

 

     20 yıldır her yıl farklı bir ülkede gerçekleştirilen EuroAsia SPI’ın 21.’si bu yıl Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) katkılarıyla 30.09.2015 - 02.10.2015 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi.
 

     Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cebeci Kampüsü’nde gerçekleştirilen etkinlikte Asya ve Avrupa’nın önde gelen yazılım ve bilgi teknolojileri şirketleri yetkilileri yer aldı.

     Alexander Poth (Wolkswagen IT Servisleri Yöneticisi), Umay Akkaya (TSE Test ve Sertikasyon Daire Başkanı), Beatrix Barafort (Lüksemburg Bilim ve Teknoloji Enstitüsü IT Yöneticisi), Egemen Özalp (TÜBİTAK Uzay Teknolojileri, Araştırma Direktörü) ve Alexander Much (Elektrobit Otomotiv, IT Direktörü) ‘nün konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, firmamız Uluslararası İş Geliştirme ve PPP Projeleri Direktörü Baran Söylemez de  Bulutta Sağlık Çözümleri isimli sunumunu gerçekleştirdi.

     Bulutta Sağlık Hizmetleri” hakkında katılımcıları bilgilendiren ve SPICE Süreçleriyle ilgili firmamızın geçirdiği evreler hakkında anektotlar paylaşan Söylemez’in konuşması katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.
 
(04.10.2015)