Sağlık ve Bilişimde Objektif Haber

  English

Sisoft 3. Ankara Aile Hekimliği Kongresi'nde

            5 - 6 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara Rixos Otel'de gerçekleştirilen "3. Ankara Aile Hekimliği Kongresi'ne” Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri – Sisofamily Aile Hekimliği Bilgi Sistemi ile sponsor olarak katıldı.

 

 


            Kongrede, Aile Hekimliği akademisyenleri ve sahada çalışan tüm aile hekimlerinin odak noktası ve ortak hedefi birinci basamak sağlık hizmetlerini hep daha iyi bir noktaya taşımak olduğu konusunun yanısıra; Egzersiz ve Sağlık, Hareketli Hayatı Teşvik Projesi, Diyabet ve Obezite, Geriatrik Hastaya Yaklaşım, Birinci Basamakta Dermatolojik Hastalıklar, Fitoterapi, Sağlık Raporları ve Hukuksal Sorunlar, Birinci Basamakta Akılcı İlaç Kullanımı, Birinci Basamakta Sık Görülen Psikiyatrik Hastalıklar, Birinci Basamakta Erişkin ve Çocukta Anemilere Yaklaşım, İBS ve PPİ kullanım Alanları, Aile Rehberliği, Adolesanlarda Beslenme Sorunları ve Spor Sağlığı ve Türkiye’de Aile Hekimliği Nereye gidiyor başlıklı konular tartışıldı.


            Sisoft stantında tanıtılan %100 web tabanlı Sisofamily - Aile Hekimliği Bilgi Sistemi'miz tüm Aile Hekimleri'nin beğenisine sunuldu ve yoğun ilgi gördü.

            Etkinlik resimlerini görmek için tıklayınız.

(07.04.2014)